Ukendt

Ukendt

Småoplysninger

Erik Nielsen forvred knæet torsdag inden kampen

Allan Jensen var lynsnar og fik prikket en tilbagelægning fra Viborg-forsvaret i nettet og gav dermed Brøndby en drømmestart

Jan Timm havde flere gode tilbud til at øge Brøndbys føring

Per Bisgaard reddede et godt forsøg fra Jøgen Pedersen til hjørne og på hjørnesparket snittede Poul Jensen udligningen i nettet

Karsten Christiansens indlæg helflugtede Jørgen Pedersen i nettet til en Viborg-føring

Jørgen Pedersen centrerede til indskiftede Jens Johansen, der snurrede rundt på kanten af feltet og scorede til slutresultatet 3-1

Mod slutningen af kampen i det 82. minut havde Allan Jensen et forsøg på undersiden af overliggeren og to minutter senere dansede bolden igen på Viborgs målstreg uden at ville i nettet

OL-landsholdsspilleren Jan Bank Olesen var med 7 mål på en delt førsteplads på 2.divisionstopscorerlisten

Kampen var Per Bisgaards sidste for Brøndby og hans kamprekort på 310 kampe stod indtil Bjarne Jensen overtog den