Småoplysninger

FC Nordsjælland var uden Kian Hansen pga. karantæne og Kudus blev sparet i det tætte kampprogram

Simon Hedlund og Samuel Mraz fik forlænget deres Corona-pause på trods af at være symptomfri og testet negativ

Jens Martin Gammelby var egentlig sat på venstre wingback i startopstillingen, men fik under opvarmningen problemer med baglåret, så Kevin Mensah gled ind i start-11eren

Brøndby IF meldte kort før kampen ud, at unge Mathias Kvistgaarden havde underskrevet en tre-årig kontrakt

Kampens første mål kom efter et gennembrud og indlæg fra højre fra Bruus, der misser Uhre, men rammer Lindstrøm bagerst i feltet. Han afsluttede og sendte bolden forbi Vindahl i målet, men ramte fjernestes stolpe og gik i spil igen. Uhre kæmpede sig til bolden og afleverede tilbage til Tibbling, der kunne sende boldet i nettet

Målet til 2-0 kom efter et indlæg fra Bruus i højresiden, som Uhre nåede op til og dirigerede med hovedet over i målets modsatte side

Hermannsson lavede 12 minutter før tid straffespark, da han sparkede bolden væk samtidig med en Nordsjælland-spiller kom på tværs. Indskiftede Martin Frese måtte se sit forsøg blive reddet af Marvin Schwäbe

Jesper Lindstrøm lagde op til 3-0-målet, da han modtog en bold i dybden og sendte den på tværs til en fremadstormende Uhre, der let kunne score

4-0-målet var lidt en kopi af 3-0-målet bare et par meter tættere på mål. Her var det Slimane, der blev sendt i dybden og centrerede til Uhre, der fra tæt hold kunne fuldende sit hattrick

Woledzi debuterede for FC Nordsjælland og Rothmann fik sin første kamp fra start

Dommertrioen gav minder om gamle Brøndbyspillere. Morten Krogh på fløjten med Danny Kolding og Daniel R. Nørgaard med flagene