Søndag 13.november 1988 13.30

Småoplysninger

Ikasts midtbane smed bolden væk og Brian Laudrup kunne let spille Henrik Jensen helt fri til en 1-0-scoring

Mogens Krogh gjort sit for at holde Ikast inde i kampen, men kunne intet gøre, da Kim Vilfort spillede Per Frimann fri til 2-0

Ikast var uden Ejnar Rahbek, der var langtidsskadet, og karantæneramte Torben Piechnik

Henning Larsen blev efter en mindre god præstation skiftet ud på libero-posten af Preben Wind i pausen af trænerparret Bastrup og Hust. Det straffede Brøndby med to scoringer indenfor de første fem minutter i anden halvleg

Ved 3-0-målet kørte Brian Laudrup rundt med den nye libero Preben Wind (eller som EB skrev "lavet Preben om til en hvirvel-Wind") og spillede Bent Christensen fri til scoring