Mandag 30.november 2020 19.00

Småoplysninger

En fejlaflevering fra Victor Torp på midten direkte i fødderne på Lindstrøm gav plads til at føre bolden frem og overfor et passivt forsvar afsluttede han fladt fra kanten af feltet og i mål til 1-0

Lyngbys cheftræner Christian Nielsen var ude med en kraftig hjernerystelse efter at være blevet ramt af en bold i hovedet til træning, hvorfor Carit Falch stod i spidsen for gæsterne til dagens kamp

Pavlovic fik et smæld i baglåret i slutningen af første halvleg og måtte udgå

Allerede efter 52 sekunder i anden halvleg havde Uhre bolden i nettet efter fint opspil fra Jobbe og og Hedlund med den sidste aflevering på tværs. Det lignede, at Uhre var offside, men VAR godkendte målet

Mikael Uhre trak mod baglinien i feltets højre side og lagde den ind i hovedet på Sigurd Rosted, der kunne heade bolden kontra forbi Mikkelsen i målet

Mathias Hebo sparkede til alt hvad han kunne komme i nærheden i forbindelse med sin udskiftning og får gult kort for det. Niels Frederiksen kommenterede det med “Det koster en karantæne, og ekstra karantæne, og så til hele holdet” med henvisning til Rosteds ekstra karantænedag for en smadret rude i forbindelse med et rødt kort tidligere på sæsonen

Brøndbys helt i første halvleg var Marvin Schwäbe, der diskede op med flere flotte redninger, blandt andet efter et elendigt hovedstød tilbage fra Radosevic

Fra en spids vinkel bankede Jesper Lindstrøm bolden op i det nærmeste målhjørne til 4-0

Brøndby sov lidt i forbindelse med et Lyngby-hjørnespark og Rasmus Thellufsen fik lov til at løbe langs baglinien og lægge en hård flad aflevering som Magnus Warming kunne dirigere op i målhjørnet