Søndag 20.december 2020 20.00

Småoplysninger

Med Mathias Kvistgaardens skade i midtugens pokalkamp kom Jagvir Singh for første gang med i Brøndbys førsteholdstrup. Han havde inden kampen end ikke været med i en træningskamp for førsteholdet

AC Horsens måtte undvære Nicolai Brock-Madsen, der var blevet testet positiv for Covid-19

AC Horsens normale anfører Hallur Hansson var i karantæne

Efter knap 5 minutter blev kampen afbrudt for at beundre det massive fyrværkerishow, der blev fyret af udenfor stadion. Brøndbyspillerne blev både sendt afsted fra Brøndby tidligere på dagen og modtaget i Horsens af fyrværkeri og romerlys

Brøndby fik straffespark via VAR, da Hedlund i en duel med Ludwig blev nedlagt bagfra af Delac. Det tog dog lang tid at nå frem til en konklusion

Fem minutter efter Brøndbys første mål dømte Kehlet straffe for skub i ryggen på Qamili, der dog var svær at se på den langsomme gengivelse. Louka Prip sendte Schwäbe den forkerte vej, men også bolden på venstre stolpe og ud

VAR-vurderinger gav 6 minutters overtid i første halvleg til de to hold, hvor Brøndby havde 120 minutter i benene fra torsdagens pokalnederlag, men Horsens tabte deres pokalkamp dagen forinden i ordinær tid

Radosevic sendte Lindstrøm i dybden midt i anden halvleg og Jobbe kunne sikkert sende den forbi Delac til 2-0

Schwäbe kunne ikke holde Bjarke Jacobsens langskud og Brøndbys onde ånd Finnbogason var hurtigst over riposten og reducerede. Det skabte unødig spænding til slut

I al ubemærkethed benyttede Jesper Lindstrøm VAR-pausen ved Brøndbys straffespark til at gå på toilettet. Han var plaget af dårlig mave og pausen kom meget belejligt