Mandag 7.december 2020 19.00

Småoplysninger

Den tidligere Brøndby-spiller Jesper Juelsgård rundede ved kampen 100 kampe for AGF og fik blomster inden kampen

Efter 11.runde blev der delt TV-penge ud og for Brøndby kunne det ende med alt fra en 1., med sejr, til en 3.plads, nederlag på mere end 1 mål, mens AGF med en sejr kunne skifte 8.pladsen ud med en 4. plads, mens uafgjort ville give en 6.plads

Frendrup måtte vikariere på venstre wingback for en småskadet Bjur og var ikke opmærksom på, at Gift Links kom bagfra og åbnede scoringen på et tidligt indlæg fra venstre

Et hjørnespark sendte Lindstrøm tæt ind under mål, hvor Hedlund maste den de sidste 10 cm over stregen til udligning 1-1 lige før pausen

Inden kampen var Patrick Mortensen og Jesper Lindstrøm, sammen med Hadji Wright fra SønderjyskE på toppen af topscorerlisten med 7 mål

Morten Frendrup fik et tidligt gult for to frispark tidligt i kampen, der tilsammen blev bedømt til gult. I starten af anden halvleg fik han prikket til bolden foran en fremafstormende AGFer, hvilket dommeren bedømte til endnu et gult kort

Efter kampen erkendte dommer Jørgen Daugbjerg Burchardt, at Morten Frendrups andet gule kort ikke skulle have været givet og Frendrup slap derfor for karantæne. Kortet blev givet efter anvisning fra 4.dommer Sandi Putros